Muuta puutarhakaupunkiin

Koti Hennassa

Hennaan rakennetaan pikkuhiljaa kaikenlaisia koteja kaikenlaisille asukkaille. Arvostitpa sitten vuokra-asumisen joustavuutta tai omistusasunnon turvaa, Hennasta löydät haluamasi. Puutarhakaupunkimme on suunniteltu kerrostalojen, rivitalojen, omakotitalojen ja myös uudenlaisten asumisratkaisujen ympärille. Yhteistä on hyvä energiatalous sekä viihtyisä, turvallinen ja yhteisöllinen ympäristö.

Hennassa et maksa asumisestasi liikaa. Kaupunki on hankkinut kaavoitettavan maa-alueen omistukseensa ja myy sitä kohtuulliseen hintaan. Kaavamääräykset ovat yksinkertaiset eivätkä edellytä erikoisratkaisuja. Asuinympäristön laatu syntyy suurista linjoista kuten mittakaavasta sekä kortteliratkaisuista. Ekokaupungissa voit myös olla varma, että lämmityskustannukset pysyvät maltillisina myös tulevaisuudessa.

Hennassa asut hyvässä seurassa, sallivien ja mutkattomien ihmisten kanssa. Sellaisten, jotka arvostavat laadukasta, mutta kohtuuhintaista asumista. Henna on tiivis pikkukaupunki, jossa on helppo tutustua muihin asukkaisiin. Rakennukset ryhmittyvät yhteisten pihakatujen varsille ja leikkipuistojen ympärille. Henna sopii kaikille vauvasta vaariin. Lapsiperheille se tarjoaa turvallisen elinympäristön, jossa arjen palvelut ovat kävelyetäisyydellä; ikäihmisille puolestaan uusia, esteettömiä kerrostaloja aseman tuntumassa, josta on helppo piipahtaa sukuloimaan tai teatteriretkelle.

Ympäristö Lämpö maasta, auringosta ja takkatulesta

Nivoksen tarjous – Hennan energia- ja valokuitupaketti

Hennaan muuttaessasi sinun on mahdollista yhdistää äly ja eko. Kun tilaat Nivokselta sekä valokuidun että energiaratkaisun, saat 610 euron alennuksen kokonaispaketista. Valittavanasi on valokuidun kaveriksi aurinkopaneelit, maalämpöpumput sekä ilmavesilämpöpumput.

Lue lisää Nivoksen sivuilta www.nivos.fi/henna tai ota huoletta yhteyttä Nivoksen asiantuntijoihin jo suunnittelun alkuvaiheessa:

 • Kari Rissanen
  p. 0400 328 229
  kari.rissanen(at)nivos.fi
 • Timo Aalto
  p. 040 669 1686
  timo.aalto(at)nivos.fi

Tervetuloa Hennaan!

Haaveiletko omasta pientalosta puutalokorttelissa? Tai kerrostaloasumisesta puutarhakaupungin malliin?

Vapaat tontit Hennasta löydät täältä : vapaat tontit .Tontit ovat jatkuvasti haettavana.

Hennan tonteista on kerrottu rakentamistapaohjeessa, jonka löydät täältä.

Kiinnostuitko Asemanrinteen tai Länsirinteen kerrostalo- ja rivitalotonttien rakentamisesta?

Ota yhteyttä – kerromme lisää!

 • kehittämispäällikkö
  Jenni Tolvanen
  p. 041 5438517
  jenni.tolvanen(at)orimattila.fi
 • maankäyttöpäällikkö
  Ossi Hosiaisluoma
  p. 040 7340798
  ossi.hosiaisluoma(at)orimattila.fi