Toteuta liiketoimintaideasi kasvavassa kaupunkiyhteisössä

Kasvava kaupunkiyhteisö tarvitsee palveluja. Kaikki hennalaiset asuvat kävelymatkan päässä keskustasta, jonne syntyvät uudet kahvilat, parturit ja muut palvelut. Hennaan rakennetaan monenlaista liiketilaa keskustan kivijalkakaupoista toimistohotelleihin.

Hennassa rakennetaan jopa 300–400 asuntoa vuodessa. Jo työmaiden vieressä tarvitaan monenlaista osaajaa ja palveluntarjoajaa.

Jos toimialasi on liikkuva, mikset perustaisi tukikohtaasi Hennaan? Kotitoimistoltasikin tavoitat suuren osan suomalaisista vaivattomasti sekä junalla että autolla.

Orimattilan keskusta tarjoaa valmiin toimintaympäristön teollisuus- ja palveluyrityksille. Kaupungissa on vahvat yrittäjäperinteet, osaavaa väkeä ja valmiita toimitiloja eri tarpeisiin. Hennan rautatieasema parantaa myös Orimattilan keskustan saavutettavuutta ja nostaa sen haluttavuutta asuinympäristönä. Hennan uudet asukkaat ja paranevat liikenneyhteydet lisäävät palveluiden kysyntää koko seudulla.

Hennassa ollaan avoimia myös mahdollisuuksille toteuttaa perinteisiä julkisia palveluita yrittäjävetoisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro ideoistasi ja haaveistasi – tehdään niistä yhdessä totta!