Hennan palvelut

Hennan suunnitelmat pitävät sisällään päiväkodin , koulun, kerhotilaa, kauppaa ja lukuisia muita palveluita. Seuraa uutisia!

Loistavat junayhteydet Etelä-Suomen keskuksiin

Tunnin välein liikennöivä Z-juna alkoi pysähtyä Hennassa 10. joulukuuta 2017. Lue lisää Hennan juna- ja bussiliikenteen aikatauluista.

Matka-aika Helsinkiin on 45 minuuttia. Lahden asemalle on noin 13 minuutin matka, ja sieltä kaukojunat kulkevat niin Pietariin kuin pohjoiseenkin. Pasilaan matkustat 47 minuutissa, ja sieltä kyyti jatkuu sujuvasti Espoon suuntaan sekä kaukojunilla länteen ja pohjoiseen. Tikkurilaan junailee vain 38 minuuttia, ja sieltä uusi kehärata vie lentokentälle kahdeksassa minuutissa.

Orimattilalaisten ja monen muun Lahden eteläpuolella asuvan matka pääkaupunkiseudulle sujuu helpoiten Hennan aseman kautta. Hennaan on rakennettu 80 liityntäpysäköintipaikkaa ja pysäköintialueelle on olemassa laajentamisvaraus Hennan bulevardin eteläpuolella. Hennan asemalla on myös latauspaikkoja sähköautoille.

Liityntäliikenne Orimattilan keskustan ja Hennan aseman välillä käynnistyi samanaikaisesti junaliikenteen alkamisen kanssa.

Etäisyyksiä Hennasta maanteitse junalla
Orimattilan keskustaan 17 km
Lahti 24 km 15 min
Helsinki 84 km 53 min
Helsinki-Vantaa, lentokenttä 77 km n. 50 min
Espoo, Leppävaara 87 km n. 60 min