Hennan Kehittäjäklubi käynnistyi 13.6.2018

Tule mukaan Hennan kehittäjäklubiin!

Kehittäjäklubiin ovat tervetulleita kaikki toimijat, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan Hennan kehittämiseen ja rakentamiseen: pienet ja isot yritykset, järjestöt ja yhteisöt niin Orimattilasta kuin muualta Suomesta sekä nykyiset ja tulevat asukkaat.

Kehittäjäklubi tapaa kuluvan vuoden aikana kolme kertaa. Lisäksi ideoita viljellään kehittäjäklubin omassa Facebook-ryhmässä.

Yrittäjät ja asukkaat pääsevät kehittäjäklubissa yhdessä suunnittelemaan ja rakentamaan tulevaisuuden puutarhakaupunkia, kuulemaan alueen mahdollisuuksista ja keskustelemaan tulevaisuuden palveluista. Yrittäjät voivat löytää klubissa uusia mahdollisuuksia Hennassa ja kokeilla uusia ideoita ja liiketoimintaa. Lisäksi kehittäjäklubissa voi tavata uusia ihmisiä ja yrityksiä sekä solmia yhteistyökumppanuuksia.

Hennan alue tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla uusia, resurssifiksuja toimintoja ja palveluita. Alueelle halutaan tulevaisuuden elämäntapoja tukevia ratkaisuja: ekologisia koteja, älykkäitä energiajärjestelmiä, sujuvia matkaketjuja, yhteiskäyttöautoja, fiksuja kauppapalveluita, viljelypalstoja, yhdessä tekemistä ja kehittämistä.

Hennan kehittäjäklubin tulaisuuksista ilmoitetaan Hennan facebook-ryhmässä.