Haku Länsi-Orimattilan päiväkotiin on alkanut

Länsi-Orimattilan päiväkodin suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Hennaan nouseva päiväkoti avaa ovensa elokuussa 2021.

Päiväkotiin on tulossa tilat kahdelle päiväkotiryhmälle ja esiopetukselle, jossa tarjotaan myös esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta.

  • Päiväkoti on ainoa Länsi-Orimattilan suunnalla ja täydentää näin kylien palveluja. Samalla se tuo tasa-arvoa kuntalaisten palveluihin, kertoo varhaiskasvatusjohtaja Karoliina Purola.
  • Valtuuston tekemä päätös on saanut iloisen vastaanoton ja paikkoja on jo kyselty.

Haku uuteen päiväkotiin on alkanut. Tähtelän lapset siirretään Länsi-Orimattilan varhaiskasvatusyksikköön ilman hakemuksia, mutta uusien lapsien tai muista yksiköstä siirtyvien tulee täyttää varhaiskasvatushakemus. Lisäksi kaikkien esioppilaiden pitää ilmoittautua esiopetukseen erikseen, myös Tähtelässä tällä hetkellä olevien ensi syksyn esioppilaiden.

Hakemus päiväkotiin ja ilmoitus esiopetukseen löytyvät https://peda.net/orimattila/v -sivustolta. Esiopetukseen tulee ilmoittautua viimeistään virallisena hakuaikana 25.1.-7.2.2021. Syksyn ryhmät muodostetaan kesään mennessä.

  • Toivomme, että kaikki uuteen päiväkotiin haluavat tekisivät hakemuksensa helmi-maaliskuun aikana. Näin osaamme arvioida tarvittavan henkilöstömäärän syksyksi, Purola sanoo.

Päiväkoti toteutetaan konttiratkaisuna ja lasten ulkoilut tapahtuvat alueelle rakennettavassa leikkipuistossa. Nykyisiltä työntekijöiltä tullaan kysymään halukkuutta siirtyä uuteen päiväkotiin ja tämän jälkeen paikkoja laitetaan myös ulkoiseen hakuun.

Lisätietoja

Varhaiskasvatusjohtaja Karoliina Purola, p. 040 540 1351

Päiväkodinjohtaja Kirsi Torila, p. 044 781 3532