Länsirinteen omakotialue

Hennan Länsirinne laajenee edelleen, kun asuinalueella jatketaan uusien katujen rakentamista. Länsirinteeseen kuuluvat Maustekatu, Sahramikatu, Salviakuja, Korianterikuja ja Korianteripolku. Seuraavat 19 omakotitonttia tulevat myyntiin osuuskunta-muotoisina Korianterikujalta ja Timjamikujalta.

Omakotitaloon pienellä pääomalla

Kind Step Oy rakentaa Korianterinkujalle 9 omakotitaloa osuuskunta-periaatteella. Alueelle nousee 80, 114 ja 137 neliön omakotitaloja. Pienimmät omakotitalot rakennetaan yhteen kerrokseen ja ne tulevat sisältämään 3 huonetta, keittiön ja saunan. Reilun sadan neliön omakotitalot rakennetaan kahteen kerrokseen ja ne tulevat sisältämään 4 huonetta, keittiön ja saunan. Suurin omakotitalo rakennetaan yhteen kerrokseen ja siihen tulee 4 huoneen, keittiön ja saunan lisäksi erillinen autotalli.

Osuuskunnan omakotitalon asukkaaksi pääsee maksamalla sijoitusmaksun, jonka suuruus on noin 10 % asunnon hinnasta. Tämän jälkeen asukas maksaa osuuskunnalle vuokraa, jolla hän kartuttaa oman osakepääomansa suuruutta, eli omaa omistusta asunnostaan. Asunnon hinnan maksettuaan asukkaalla on mahdollisuus lunastaa se itsellensä tai halutessaan maksaa siitä osuuskunnalle huomattavasti pienempää vuokraa.

Lisätiedot ja kyselyt:  
   
Kristian Keinänen
hankepäällikkö
Orimattilan kaupunki
Puh. 044 781 3702
kristian.keinanen@orimattila.fi

Aarre Liukkonen
toimitusjohtaja
Kind Step Oy
Puh. 044 522 3792
aarre.liukkonen@kind.fi

 

Yhteydenotot: www.Kind.fi/projektit

 

Hennan kaava - rakentaminen