Loistavat junayhteydet Etelä-Suomen keskuksiin 

Tunnin välein liikennöivä Z-juna alkaa pysähtyä Hennassa 10. joulukuuta. Lue lisää Hennan juna- ja bussiliikenteen aikatauluista.

Matka-aika Helsinkiin on 53 minuuttia. Lahden asemalle on noin 15 minuutin matka, ja sieltä kaukojunat kulkevat niin Pietariin kuin Kuopioonkin. Pasilaan matkustat 47 minuutissa, ja sieltä kyyti jatkuu sujuvasti Espoon suuntaan sekä kaukojunilla länteen ja pohjoiseen. Tikkurilaan junailee vain 38 minuuttia, ja sieltä uusi kehärata vie lentokentälle kahdeksassa minuutissa.

Orimattilalaisten ja monen muun Lahden eteläpuolella asuvan matka pääkaupunkiseudulle sujuu helpoiten Hennan aseman kautta. Hennaan rakennetaan aseman avautuessa 80 liityntäpysäköintipaikkaa ja pysäköintialueelle on olemassa laajentamisvaraus Hennan bulevardin eteläpuolella. 

Liityntäpysäköintialue valmistui sorapintaisena maaliskuussa 2016 ja aseman lähialueet kuten pysäköintialue asfaltoitiin kesän 2017 aikana ennen alueen käyttöönottoa. Linja-autoliikenne Orimattilan keskustan ja Hennan aseman välillä käynnistyy samanaikaisesti junaliikenteen alkamisen kanssa.

Junaa käyttävät matkustajat voivat tulevaisuudessa asioida matkansa varrella Hennan kaupoissa ja osaltaan myös he mahdollistavat ja ylläpitävät kasvavan kaupunginosan palveluita.  

Etäisyyksiä Hennasta maanteitse junalla
Orimattilan keskustaan 17 km -
Lahti  24 km 15 min
Helsinki 84 km 53 min
Helsinki-Vantaa, lentokenttä 77 km n. 50 min
Espoo, Leppävaara 87 km n. 60 min