Kaupan kautta kotiin

Hennan lähimmät kaupat ovat Saarentauksessa Pohjois-Mäntsälässä ja Tuuliharjassa Lahdenväylän varrella. Hennan läheisyydessä on myös lähiruokaan erikoistunut tuottajatori Kotipiiri, joka tarjoaa lähialueen tilojen tuotteita.

Juna vie Lahteen 13 minuutissa ja bussi Orimattilaan 20 minuutissa. Orimattilan keskustan palveluihin on 15 km ja Lahden keskustaan noin 20 km.

Hennan puutarhakaupunginosan alkutaipaleella kaupallisia palveluita voidaan tarjota esimerkiksi automaattikaupasta tai kauppakassipalveluna.

Tulevaisuuden kaupalliset palvelut Hennassa

Hennan kaupallisten palveluiden tarjonta lisääntyy luontaisesti asukasmäärän kasvaessa. Palvelut keskittyvät aseman ympärille ja vilkkaan kävelykadun varrelle.

Hennan ensimmäinen päivittäistavarakauppa rakennetaan aseman viereen. Tavoitteena on saada Hennan ensimmäinen lähikauppa palvelemaan asiakkaita mahdollisimman pian. Hennan uusien asukkaiden lisäksi kauppa palvelee lähialueiden nykyisiä asukkaita sekä juna-asemaa käyttäviä työmatkalaisia.

Oletko itse ehkä yrittäjä tai haaveiletko sellaiseksi ryhtymisestä? Tule mukaan kehittämään Hennan palveluja ja ota yhteyttä!