Koti Hennassa

Hennaan rakennetaan kaikenlaisia koteja kaikenlaisille asukkaille. Arvostitpa sitten vuokra-asumisen joustavuutta tai omistusasunnon turvaa, Hennasta löydät haluamasi. Puutarhakaupungissamme on kerrostaloja, rivitaloja, omakotitaloja ja myös uudenlaisia asumisratkaisuja. Yhteistä on hyvä energiatalous sekä viihtyisä, turvallinen ja yhteisöllinen ympäristö.

Hennassa et maksa asumisestasi liikaa. Kaupunki on hankkinut kaavoitettavan maa-alueen omistukseensa ja myy sitä kohtuulliseen hintaan. Kaavamääräykset ovat yksinkertaiset eivätkä edellytä erikoisratkaisuja. Asuinympäristön laatu syntyy suurista linjoista kuten mittakaavasta sekä kortteliratkaisuista. Ekokaupungissa voit myös olla varma, että lämmityskustannukset pysyvät maltillisina myös tulevaisuudessa.

Hennassa asut hyvässä seurassa, sallivien ja mutkattomien ihmisten kanssa. Sellaisten, jotka arvostavat laadukasta, mutta kohtuuhintaista asumista. Henna on tiivis pikkukaupunki, jossa on helppo tutustua muihin asukkaisiin. Rakennukset ryhmittyvät yhteisten pihakatujen varsille ja leikkipuistojen ympärille. Henna sopii kaikille vauvasta vaariin. Lapsiperheille se tarjoaa turvallisen elinympäristön, jossa arjen palvelut ovat kävelyetäisyydellä; ikäihmisille puolestaan uusia, esteettömiä kerrostaloja aseman tuntumassa, josta on helppo piipahtaa sukuloimaan tai teatteriretkelle.

Tervetuloa Hennaan! Haaveiletko omasta pientalosta puutalokorttelissa? Tai kerrostaloasumisesta puutarhakaupungin malliin?

Lue lisää Minttukujan omakotitonteista, jotka ovat jatkuvasti haettavana.

Hennan tonteista on kerrottu esitteessä, jonka löydät täältä.

Kiinnostuitko Asemanrinteen tai Länsirinteen kerrostalo- ja rivitalotonttien rakentamisesta? Ota yhteyttä - kerromme lisää! 

  • maankäyttöinsinööri Ossi Hosiaisluoma, p. 040 734 0798, ossi.hosiaisluoma(at)orimattila.fi
  • hankepäällikkö Riikka Uusikulku, p. 044 781 3702, riikka.uusikulku(at)orimattila.fi